Wat kan Automotive-platform voor u betekenen?
Wij zorgen ervoor dat bedrijven met een eenmalig of maandelijks bedrag zichzelf kunnen promoten. Dit doen wij op verschillende wijze in combinatie met onze 14.000+ volgers. Dit kan erg interessant zijn voor bedrijven die: Hun product onder de aandacht willen brengen, naamsbekendheid willen opbouwen, nieuwe volgers willen generen, meer bezoekers op hun website willen krijgen en potentiële klanten aan te trekken.

 

Hieronder ziet u de diensten van Automotive-platform.

Nieuws artikelArtikel in het nieuwsoverzicht

Plaats eenmalige een artikel voor €99,95 exclusief btw!

Lever de gewenste content (tekst en beeld) aan. Het Automotive-platform team plaatst uw artikel in het Nieuwsoverzicht van onze website. Na plaatsing stellen wij onze 14.000+ volgens op de hoogte van uw artikel. Vervolgens zullen wij nog 3 berichten voor uw bedrijf op onze Facebook en Linkedin pagina delen. Hiervoor dient u de gewenste content (tekst en beeld) aan te leveren.

Extra informatie

Betaalwijze
Betaling dient te worden voldaan doormiddel van een door Automotive-platform gestuurde factuur. Na ontvangst van uw betaling staat uw artikel live en stellen wij onze 14.000+ volgers op de hoogte!

Meerdere artikelen toevoegen?
Wilt u meerdere artikelen in ons nieuwsoverzicht plaatsen? Voor ieder extra artikel rekenen wij €74,95 exclusief btw.

 

 

 BedrijfspresentatieUnieke bedrijfspresentatie!

Dankzij de eenvoudige categorieën selectie op ons platform, wordt uw bedrijf snel gevonden. Verhoog de zichtbaarheid van uw bedrijf voor slechts €14,95 per maand! (minimale looptijd 12 maanden) Lever de gewenste content (tekst en beeld) aan. Het Automotive-platform team plaatst uw bedrijf onder de juiste categorie. Na de plaatsing stellen wij onze 14.000+ volgers op de hoogte!

Extra informatie

Betaalwijze
Betaling vindt per automatische incasso plaats. Dit vraagt om een eenmalige ondertekening van het door Automotive-platform toegestuurde machtigingsformulier.

Meerdere bedrijven toevoegen?
Wilt u meerdere bedrijven op ons platform plaatsen? Voor ieder extra toegevoegd bedrijf rekenen wij €9,95 excl. btw per maand. (minimale looptijd 12 maanden) Uw bedrijf kan aan meerdere categorieën worden gekoppeld.

 

 KalenderAdverteer in onze kalender!

Een agendapunt voor slechts €49,95 exclusief btw

Binnenkort een event, feest, opening, bijeenkomst of een ander agendapunt? Lever de gewenste content (tekst en beeld) aan. Het Automotive-platform team plaatst uw agendapunt op de gewenste datum in onze kalender. Na de plaatsing stellen wij onze 14.000+ volgers op de hoogte!Voor een eenmalig bedrag van €49,95 excl. btw staat uw agendapunt in onze kalender.  

Extra informatie

Betaalwijze
Betaling dient te worden voldaan doormiddel van het door Automotive-platform toegestuurde factuur. Na ontvangst van uw betaling staat uw agendapunt live en stellen wij onze 14.000+ volgers op de hoogte!

Meerdere agendapunten toevoegen?
Wilt u als bedrijf meerdere agendapunten aanbieden? Per extra agendapunt rekenen wij €14,95 exclusief btw. Bij het plaatsen van 5 of meerdere agendapunten bieden wij een hogere korting aan!

 

VacaturesVacatures

Plaats snel en eenvoudig een vacature op ons platform!

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Plaats snel en eenvoudig een vacature op ons platform. Voor € 24,95,- exclusief btw staat uw vacature 4 weken op ons platform! Tevens delen wij uw vacature met onze 14.000+ volgers.

Lever de gewenste content (tekst en beeld) aan. Voorwaarde: een gedetailleerde omschrijving van de vacature inclusief uw contactgegevens en bedrijfsgegevens.

Extra benodigdheden voor het compleet maken van uw vacature:

  • Bepaalde tijd, deeltijd, onbepaalde tijd, voltijd, tijdelijk, zzp & freelance of stage.
  • Provincie van de vacature
  • Categorie waarin de vacature thuis hoort. (zie website voor mogelijkheden)

Extra informatie

Betaalwijze
Betaling dient te worden voldaan doormiddel van een door Automotive-platform gestuurde factuur. Na ontvangst van uw betaling, staat uw vacature live en stellen wij onze 14.000+ volgers op de hoogte! Uw vacature zal 4 weken zichtbaar zijn op ons platform.

Meerdere vacatures toevoegen?
Per extra vacature rekenen wij €12,95 exclusief btw.
*Bij het plaatsen van 5 of meerdere vacatures bieden wij een korting aan.

 

Voor het aanvragen van onze diensten verzoeken wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar: info@automotive-platform.nl.