Zakelijk adverteren

Tegenwoordig is het erg belangrijk om online zichtbaar te zijn. Automotive platform maakt hier een groot verschil in! Door te kiezen voor zakelijk adverteren op ons platform, bent u direct zichtbaar voor onze website bezoekers. Tevens maken wij afhankelijk  van het door u geïnvesteerde bedrag, verschillende betaalde Google en Facebook campagnes aan. Dit doen wij om meer website bezoekers naar ons platform te krijgen, zodat uw bedrijf sneller zal opvallen.

Daarnaast voegen wij backlinks toe aan alles wat wij voor uw bedrijf plaatsen. Dit om ook een extra waarde te geven aan uw eigen website. Hieronder laten wij zien wat wij voor uw bedrijf gaan doen. Bij ieder pakket kunt u van alle onderstaande opties gebruik maken. U kunt de online zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten door het pakket te kiezen dat volledig op uw wensen aansluit.

De bedrijfspresentatie maken wij op aan de hand van uw eigen website of kunt u alle benodigde informatie bij ons aanleveren. Voor de overige toevoegingen dient u zelf tekst, afbeeldingen en/of video’s bij ons aan te leveren. Na het aanleveren zorgen wij ervoor dat het binnen 48 uur zichtbaar is op ons platform.

1. Een bedrijfspresentatie in onze automotivegids

De automotivegids is een verzameling van alle bedrijven uit de autobranche. U kunt hier op een uitgebreide wijze uw bedrijf  presenteren. Bezoekers van ons platform kunnen direct kosteloos contact met u opnemen. Tevens worden de aangesloten bedrijven uit onze automotivegids met regelmaat op onze homepage naar voren gehaald. Dit rouleert automatisch op ieder moment dat onze website opnieuw wordt bezocht.

De bedrijfspresentatie mag directe links naar uw website bevatten, deze links verhogen de Google ranking van uw eigen website! Doordat wij de SEO van uw bedrijfspresentatie zo goed mogelijk samenstellen, is de kans groot dat uw bedrijfspresentatie sneller in Google gevonden zal worden.

2. Een nieuwsartikel in onze nieuwsoverzicht

Een actie, event, product, gebeurtenis of simpelweg uw bedrijf meer laten zien? Dan wilt u natuurlijk goed gezien worden. Dit kan door middel van een nieuwsartikel te plaatsen op ons platform.  Bij ieder nieuwsartikel zullen wij zorg dragen om de zoektermen af te stemmen op het artikel om het artikel sneller in Google te laten verschijnen.

3. Een vacature plaatsen

Het vinden van een geschikte kandidaat voor uw openstaande vacature is vaak lastig. Voeg uw vacature toe om meer geschikt personeel te vinden.

4. Een agendapunt in onze kalender

Organiseert uw bedrijf binnenkort iets leuks, dat voor bedrijven of particulieren is bij te wonen? Dan plaatsen wij deze agendapunt in onze kalender.


U kunt ook in termijnen betalen. Selecteer een pakket en bekijk de mogelijkheden.
Bedrijfspresentatie
Per jaar
€250
Instap pakket
Afschrijving 1x per jaar. (Tarieven zijn exclusief btw)
1x Bedrijfspresentatie
-
-
-
Kiezen
Bedrijfspresentatie + 1 artikel
Per jaar
€500
Medium pakket
(Tarieven zijn exclusief btw.)
1x Bedrijfspresentatie
2 Nieuwsartikel t.w.v. €300
1 vacature per jaar
1 agenda punt per jaar
Kiezen
Bedrijfspresentatie + 4 artikelen
Per jaar
€1000
Large pakket
(Tarieven zijn exclusief btw.)
1x Bedrijfspresentatie
4 Nieuwsartikelen t.w.v. €600
4 vacatures per jaar
4 agenda punten per jaar
Kiezen

 

Heeft u geen bedrijf in de automotive sector? Klik dan hier!