Zakelijk adverteren

Tegenwoordig is het erg belangrijk om online zichtbaar te zijn. Automotive platform maakt hier een groot verschil in! Door te kiezen voor zakelijk adverteren op ons platform, bent u direct zichtbaar voor onze website bezoekers. Wij gaan uw activiteiten niet alleen op ons platform plaatsen, wij delen dit ook op social media met onze 21.000+ volgers!

Maar dat is niet alles! Door uw bedrijf op ons platform te, krijgt u door de toegevoegde backlinks een Google stijging van uw eigen website! Hieronder laten wij zien wat wij voor uw bedrijf gaan doen! Bij ieder pakket kunt u van alle onderstaande opties gebruik maken. U kunt de online zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten door het pakket te kiezen dat volledig op uw wensen aansluit.

De bedrijfspresentatie maken wij op aan de hand van uw eigen website. Voor overige opties dient u zelf tekst, afbeeldingen en/of video’s bij ons aan te leveren. Na het aanleveren zorgen wij ervoor dat het binnen 48 uur zichtbaar is op ons platform en social media!

1. Een bedrijfspresentatie in onze automotivegids

De automotivegids is een verzameling van alle bedrijven uit de autobranche. U kunt hier op een snelle en eenvoudige manier uw bedrijf uitgebreid presenteren. Bezoekers van ons platform kunnen dan direct kosteloos contact met u opnemen. Tevens worden de aangesloten bedrijven uit onze automotivegids met regelmaat op onze homepage naar voren gehaald. Dit rouleert automatisch op ieder moment dat onze website opnieuw wordt bezocht.

De bedrijfspresentatie mag directe links naar uw website bevatten, deze links verhogen de Google ranking van uw eigen website! Doordat wij de SEO van uw bedrijfspresentatie zo goed mogelijk samenstellen, is de kans groot dat uw bedrijfspresentatie sneller in Google gevonden zal worden.

2. Een nieuwsartikel in onze nieuwsoverzicht

Een actie, event, product, gebeurtenis of simpelweg uw bedrijf meer laten zien? Dan wilt u natuurlijk goed gezien worden. Dit kan door middel van een nieuwsartikel te plaatsen op ons platform. Dit zal verspreid worden aan 21.000+ personen en bedrijven. Bij ieder nieuwsartikel zullen wij zorg dragen om de zoektermen af te stemmen op het artikel om het artikel sneller in Google te laten verschijnen.

3. Een vacature plaatsen

Het vinden van een geschikte kandidaat voor uw openstaande vacature is vaak lastig. Doordat wij meer dan 21.000 volgers hebben, maken wij het zoeken een stuk eenvoudiger. Hoe? Door een vacature bericht te verspreiden via ons netwerk. Hierdoor zal de vacature gemiddeld tussen de 3000 en 9000 worden bekeken!

4. Een agendapunt in onze kalender

Organiseert uw bedrijf binnenkort iets leuks, dat voor bedrijven of particulieren is bij te wonen? Dan plaatsen wij deze agendapunt in onze kalender. Zo zal dit zichtbaar worden voor onze duizenden website bezoekers en delen wij dit met onze 21.000+ volgers!

 

Bedrijfspresentatie
of €99.95 per jaar!
€9,95 p/m
Instap pakket!
Minimale looptijd van 12 maanden. (Tarieven zijn exclusief btw.)
Door ons samengesteld
Meerdere afbeeldingen of video
Adresgegevens
Directe contactgegevens
Kwalitatieve backlinks
Interne links
Gedeeld met 21.000+ personen
Kiezen
Small
of €550 per jaar
€50 p/m
Standaard
Minimale looptijd van 12 maanden. (Tarieven zijn exclusief btw.)
1x Bedrijfspresentatie per jaar
2x Nieuwsartikelen t.w.v. €300
2x vacatures per jaar
2x agenda punten per jaar
Gedeeld met 21.000+ personen
-
-
Kiezen
Medium
of €800 per jaar
€75 p/m
Meest gekozen!
Minimale looptijd van 12 maanden. (Tarieven zijn exclusief btw.)
1x Bedrijfspresentatie per jaar
4x Nieuwsartikelen t.w.v. €600
4x vacatures per jaar
4x agenda punten per jaar
Gedeeld met 21.000+ personen
-
-
Kiezen
Large
of €1000 per jaar
€100 p/m
Uitgbebreid!
Minimale looptijd van 12 maanden. (Tarieven zijn exclusief btw.)
1x Bedrijfspresentatie per jaar
8x Nieuwsartikelen t.w.v. €1200
8x vacatures per jaar
8x agenda punten per jaar
Gedeeld met 21.000+ personen
-
-
Kiezen

 

 

Heeft u geen bedrijf in de automotive sector? Klik dan hier!