Laat meer zien met een unieke drone film of video!

Hoe mooi zou het zijn als potentiële klanten op jouw website een drone film of video kunnen zien die toont hoe jouw pand er van binnen en buiten uit ziet? Of wat dacht je van een video over prachtige voertuigen, een evenement of product?  Beelden vanuit de lucht bieden een unieke kijk op jouw bedrijf. Maar dat is nog niet alles, wat dacht je van een drone die ook binnen in jouw pand vliegt! Zo zien mensen een werkplaats, autowasstraat, grote opslag of nog veel meer!

De mogelijkheden van drone video zijn eindeloos.

Mensen voelen gelijk verbondenheid. Potentiële klanten hebben meteen een goed beeld van jouw product, evenement of dienst.  Een drone kan gemakkelijk rond een pand vliegen. Als de ruimte breed en hoog genoeg is, kan een drone ook binnen opnames maken. Een drone film of video voor de promotie van een bedrijf, product of evenement laat meer zien dan een video vanaf de grond!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een drone film of video met een maximale resolutie van 4k
  • Een drone video geeft een spectaculair beeld zonder de aandacht van de kijker te verliezen. Uiteraard kunt u zelf beslissen hoe lang de film moet zijn.
  • Een prijs per opdracht. Je weet dus vooraf exact hoeveel je betaalt en wat je daar voor krijgt.
  • Wij verrichten werkzaamheden door heel  Nederland.
  • De film wordt voorzien van rechtenvrije muziek.
    Vooraf een vrijblijvend gesprek, telefonisch of op een gewenste locatie om de opdracht door te nemen.

Bekijk hieronder de prijzen en mogelijkheden en selecteer een gewenste optie om direct een afspraak te maken! Sluit ons aanbod niet aan op jouw wensen? Laat het ons weten om te ontdekken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Stuur een e-mail naar info@automotiveplatform.nl

Fly + buy
€199,95
Basis
max 1 uur vliegen
video ZONDER montage
-
-
-
-
Boek drone vlucht!
Fly+montage
€499,95
Standaard
max 1.5 uur vliegen
video inclusief montage
Rechtsvrije muziek
-
-
-
Boek drone vlucht!
Fly+montage+publicatie
€599,95
Meest gekozen
max 2.5 uur vliegen
video inclusief montage
Rechtsvrije muziek
Geplaatst op ons platform
Gedeeld met 20.000+ personen
Boek drone vlucht!

 

Benieuwd wat automotive platform nog meer voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem eens een kijkje op onze homepage. Liever direct onze overige diensten en pakketten bekijken? Klik dan hier!