Carstorage & go

Carstorage is een indoor stalling- en parkeerfaciliteit voor de meer exclusieve automerken en -designs.

Ideale autostalling bij tijdelijke afwezigheid

De carstorage is speciaal opgezet voor autobezitters die voor enkele maanden in het buitenland vertoeven. Gaat u bijvoorbeeld op een lange zakenreis of werkt u tijdelijk over de grens, dan wilt u uw kostbare voertuig in die periode vanzelfsprekend niet in een parkeerhaven op straat achterlaten. Afgezien van regen, wind, zon en andere klimaatfactoren, kan uw auto in de openbare ruimte bovendien eenvoudig ten prooi vallen aan diefstal, onopzettelijke beschadiging of vandalisme. Bij het stallen van uw luxe wagen in onze carstorage hoeft u daar niet voor te vrezen. Sterker nog, wij verzorgen uw auto alsof het ons eigen voertuig is.

Carstorage met continu toezicht

De zorg en het onderhoud van Carstorage&Go zijn bijzonder uitgebreid en zijn erop gericht uw luxe auto in perfecte staat te houden. U treft uw wagen wanneer u terugkeert dus aan zoals u deze heeft achtergelaten. Om ervoor te zorgen dat er niets met uw kostbare bezit kan gebeuren beschikt onze carstorage bijvoorbeeld over uitgebreide toezichtmogelijkheden. Zo is de parkeer- en opslag uitgerust met een groot aantal camera’s. Deze zijn zeven dagen per week en 24 uur per dag operationeel en worden doorlopend bekeken. Daarnaast is er elektronisch toezicht en zijn onze medewerkers elk uur van de dag aanwezig.

Diverse onderhoudsvoorzieningen in onze carstorage

Toezicht houden is noodzakelijk, maar niet voldoende. Bij Carstorage&Go worden ook maatregelen genomen op technisch vlak. Zo kunt u ervoor kiezen om de accu van uw sportscar, custom wagen of luxe auto aan te sluiten op een accudruppellader. Deze voorkomt het leeglopen van de accu. De carstorage is tevens voorzien van een klimaatsysteem, waarmee de luchtkwaliteit en temperatuur op een constant niveau worden gehouden. Ter bescherming van de lak wordt over elke auto een hoes aangebracht. Wilt u meer weten over onze auto opslag, neem dan contact op met Carstorage&Go.

Klik hier voor meer informatie over deze unieke stalling!