Diensten van Ralph Kattenberg

Ontdek wat Ralph Kattenberg voor u kan betekenen.

 

Beste Lezer,

Mijn naam is Ralph Kattenberg van Kattenberg Expertise. Ik werk als een zelfstandig en onafhankelijk automotive waardentaxateur aan voertuigen. Dit betekent dat ik de waarden taxeer aan o.a. oldtimers, campers, motoren en bijzondere/aangepaste voertuigen.

Ook werk ik als een zelfstandig en onafhankelijk automotive schade-expert aan voertuigen. Dit betekent dat ik schades vaststel aan personenwagens, bedrijfswagens, motoren,campers en bijzonder/aangepaste voertuigen. De schade aan een voertuig kan worden veroorzaakt door een aanrijding, brand, diefstal, molest, technisch of anders. Toegevoegd: als expert/taxateur behandel ik de Bpm tegenbewijs berekeningen aan geïmporteerde voertuigen. Ik neem opdrachten aan van verzekeringsmaatschappijen en volmachten, bedrijven en particulieren.

Samenvattend

Uitgangspunt bij taxaties is een correcte en gegarandeerde waardebepaling aan voertuigen. Uitgangspunt bij expertises is het vaststellen van schade met als doel een schadeloos stelling.