Sander van der Linden Fotografie

Sander van der Linden Fotografie fotografeert de meest unieke auto’s op de mooiste locaties!

Sander van der Linden Fotografie fotografeert de meest unieke auto’s op de mooiste locaties.

Sander van der Linden Fotografie fotografeert de meest unieke auto’s op de mooiste locaties, zo kunnen zijn opdrachtgevers altijd en overal professioneel voor de dag komen. Als het om social media gaat of drukwerk, de beelden die het product of dienst presenteren laten gegarandeerd een goede indruk achter.

Na 2 jaar ervaring in het fotograferen van auto’s is alles mogelijk. Of u nu een auto in actie wilt vastleggen, in een mooie omgeving of in uw bedrijf het is allemaal mogelijk. Door de locatie van te voren te selecteren en de juiste apparatuur wordt uw idee werkelijk gemaakt, maar dan nog mooier!

Ook kan Sander van der Linden Fotografie een auto compleet naar eigen hand belichten, zo wordt naar wens elke lijn extra naar voren gebracht. Dit is vooral erg populair bij bedrijven die zich richten op klassieke auto’s. De prachtige, vloeiende lijnen worden zo optimaal zichtbaar.

Zeker in deze tijd, waarin social media een erg grote rol speelt in de populariteit van een bedrijf, is een buitengewone manier van fotografie erg effectief. Het valt erg op, en maakt uw aanbod nog aantrekkelijker. Sander van der Linden speelt daarop in, en biedt zelfs aan de social media volledig te verzorgen. Hierbij worden ook video opnames compleet verzorgd.

Sander van der Linden Fotografie richt zich vooral op bedrijven als: Exclusieve autobedrijven, merkdealers, autodetailers, auto-opslagen en enthousiaste particulieren.

Meer informatie, en het portfolio is te zien op: www.sandervanderlinden.nl