Is de waarde van uw camper niet bepaald, wordt de juiste vergoeding niet uitbetaald.

Camper / Mobilhome/Caravan

Is de waarde van uw camper niet bepaald, wordt de juiste vergoeding niet uitbetaald.

 

De camper:
Een af fabriek productie camper,
Een zelfbouw camper,
Een omgebouwde/aangepaste camper

De uitvoering:
Een alkoof uitvoering,
Een semi-integraal uitvoering,
Een integraal uitvoering.

U heeft een zelfbouw-, revisie- of een aangepaste camper.
Een (volledige) om/opbouw, een (totale) revisie en aanpassing(en) vereist de in- en opbouw van de aanpassingen, revisie werkzaamheden, de nodigde timmer- en structuurwerkzaamheden met het schuur-, plamuur- en spuitwerk. Dit alles gaat behoorlijk “in de papieren lopen”.
Laat dat vastleggen in een waardetaxatierapport.

Of

De waarde van uw huidige camper wilt u laten bepalen en vastleggen.
Kattenberg Expertise verzorgt de waardebepaling van uw Camper en legt de waarde vast in een Pdf-bestand wat wordt opgeslagen en per mail wordt verstuurd.

Gaat de voorkeur uit naar een schriftelijk rapport kan ook dat worden uitgevoerd.

Wat nu bij een totaal verlies, een brand, een inbraak/diefstal of anderszins schade? De verzekerde waarde van de in de oorsprong zelfbouw-, gereviseerde- of aangepaste camper is de dagwaarde. De dagwaarde vergoeding is niet toereikend voor een volledige schadeloos stelling voor de al (door u) uitgevoerde extra zaken en werkzaamheden.

Een waarborg voor een volledige schadeloos stelling geeft een vooraf uitgevoerde vervangings waarde vaststelling door een geregistreerd en beëdigd taxateur. De vastgestelde vervangings waarde van de camper is de waarde waarin al de reëel toegevoegde waarde(n) zijn opgenomen.

Als ervaren taxateur voer ik de taxatie van de vervangingswaarde van uw camper voor u uit. Ik stel de waarde vast en bevestig dat in een taxatierapport, aangevuld met een fotosessie.

Waarde Taxatie www.kattenberg-expertise.nl