Auto Totaal Reiniging de specialist in het reinigen en detailen!

Uw specialist in reinigen ,reconditioneren ,detailen en coaten van Auto’s
auto totaal reiniging
Auto Totaal Reiniging 

Wij verzorgen de auto van at/m z .

Waaronder:

  • Velgenreparatie
  • Velgen coaten
  • Interieur cleaning, dieptereiniging en coating.
  • Interieur reparatie en leer verven
  • Exterieur reiniging, cleaning, polijstwerk, lakherstel en 4 soorten coatings tot wel 5 jaar garantie.
  • Body’s droog-ijs stralen tot de eerste lag van de fabriek .
  • Wij werken ook op locatie .

Wij reinigen en poetsen uw auto, motor, camper, truck of jacht op elke gewenste locatie. Gewoon bij u thuis of op het werk. U kunt ons bellen, mailen of direct online boeken voor een afspraak en wij komen bij u langs om uw voer- of vaartuig te reinigen. In onze bus hebben we alles bij ons om uw auto weer in showroomstaat te brengen! Liever geen reiniging aan huis? Ook geen probleem, u kunt uw auto ook bij ons langs brengen in Wehl.

 

Reinigen mogelijkheden bij Auto Totaal Reiniging

Stoom reinigen

stoom reinigenDankzij het gebruik van stoomreinigers worden significante water- en energiebesparingen ten opzichte van conventionele wasmethoden gerealiseerd. Kies een het pakket dat het beste bij u past! Uw auto is het waard! Klik hier om de voor de beschikbare pakketten.

 

Droogijs reiniging

Droogijs reinigingDroogijs reinigen, ook wel droogijs stralen genoemd, is een effectieve en milieuvriendelijke manier van schoonmaken en heeft verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele manier van schoonmaken.

Met Droogijs reiniging beschadigd het te reinigen oppervlak niet, door de niet-schurende werking. Daarnaast is demontage van vervuilde motoren of machines veelal niet nodig. Klik hier voor meer informatie.

Ozon reiniging

ozon reinigenOnaangename geurtjes in uw auto kunnen velerlei oorzaken hebben. Zo kunnen zich bacteriën in het luchtcirculatiesysteem hebben genesteld. Er kan aanslag van sigarettenrook zich in het interieur hebben vastgezet, of dat huisdieren hun sporen in de auto hebben achtergelaten.

Auto Totaal Reiniging biedt dé oplossing voor dit probleem, namelijk geurverwijdering middels een professionele ozon behandeling voor het interieur van uw auto. Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode van geurverwijdering met een ozon behandeling het probleem bij de wortel aan. klik hier voor meer informatie.

Detailing door Auto Totaal Reiniging

auto totaal reinigingEen auto in optimale staat brengen (Detailing) is meer dan alleen maar even een emmertje met sop over de auto gooien en even de binnenkant opruimen en uitzuigen, de naam zegt het al: Je bent bezig met de details. Auto Totaal Reiniging veranderd de staat van de auto van schoon, naar glanzend als nieuw.

 

Schadereparatie voor kleine en grote schades’

Altijd vervelend, schade aan uw auto! Een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Wij verzorgen ook de reparatie van schade aan uw auto.

schadeHeeft u een krasje, een deuk of ruitschade het maakt niet uit. Kleine reparaties zoals steenslag worden d.m.v. spotreparatie op onze locatie uitgevoerd. Voor grotere schades werken we samen met FOCWA erkende schadebedrijven.

U brengt u auto bij een van onze filialen voor een gratis inspectie en advies. En u krijgt van ons altijd een passend voorstel!

 

Benieuwd naar wat Auto Totaal Reiniging voor uw voertuig kan betekenen? Klik dan hier om contact met ons opnemen!

Beoordeel & schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Broekhuizerstraat 20c
Wehl 7031 GZ GE NL
Routebeschrijving
Auto Totaal Reiniging werkt op afspraak.