BMW Panoramadaken reparatie

Specialisten voor reparatie van BMW Panoramadaken!

Vakmanschap en service onder één dak

Een panoramadak geeft elke BMW een speciale beleving. Helaas kunnen deze daken klachten vertonen in de loop der jaren. De juiste reparatie is dan dé oplossing om weer te genieten van uw dak. Een bezoek aan de dealer resulteert vaak in een dure offerte en lange wachttijden. BMW Panaromadaken biedt hierin een geweldige uitkomst.  Dankzij jarenlange ervaring wordt uw dak nauwkeurig gediagnosticeerd en gerepareerd. Daarnaast profiteert u altijd van een scherpe prijs en garantie!

Van diagnose tot reparatie;
alles van het leien dakje

Binnen het reparatieproces staan u en uw klacht centraal. Door onze expertise wordt allereerst een zorgvuldige diagnose gesteld. Op basis hiervan wordt samen met u een reparatieplan opgesteld. Na het vinden van een passende oplossing kan er op locatie gerepareerd worden. Uiteraard is het tevens mogelijk om uw auto op ons adres te brengen.

Na de reparatie geniet u weer van uw panaromadak zoals BMW dat ooit bedoelt heeft!

Diensten & kosten

Afdichtrubbers vervangen van het panoramadak

Last van windgeruis of lekkage? Laat dan direct uw afdichtrubbers van uw panoramadak vervangen. Ook worden tijdens deze reparatie alle afvoergoten gecontroleerd. Daarnaast worden beide afdichtrubbers vervangen en de glasplaten weer volgens fabrieksspecifcaties afgesteld.

Mogelijk voor de volgende BMW-modellen: E91(3-serie), E61(5-serie), E83(X3), E70(X5), E53(X5).

Vanaf €200 EXCL. BTW. Geschatte arbeidstijd:  ± 120min.

Deelrevisie panoramadak

Heeft u de klacht dat het achterste gedeelte open blijft staan aan één of beide zijdes? Dan is dit dé reparatie om uw dak weer in perfecte staat te krijgen. Bij deze reparatie wordt het achterste gedeelte uitgeschakeld om het panoramadak weer te laten functioneren.

Vaak gaat deze klacht gepaard met afgebroken geleiders van het voorste mechanisme. Deze worden dan ook mee vervangen. Om verder ook van windgeruis en lekkage af te komen, worden de afdicht rubbers vervangen en worden de afvoergoten gecontroleerd.

Na deze reparatie functioneert uw dak weer volledig op het kiepen van de achterste glasplaat na. Hiervoor raden wij een volledige revisie aan!

Mogelijk voor de volgende BMW-modellen: E91(3-serie), E61(5-serie), E83(X3), E70(X5)*, E53(X5).

* Voor de E70 modellen is soms een modificatie nodig, omdat de aandrijfkabel gedurende de tijd uit de panoramadak cassette wil slijten. Het is dus noodzaak eerst de oorzaak te verhelpen alvorens de rest te vervangen.

 

Vanaf €375 Excl. BTW. Geschatte arbeidstijd:  ± 120min.

Panoramadak zwevende hemel reparatie

Bij een defect aan de zwevende hemel van het panoramadak moet bij de meeste reparaties het panoramadak gedemonteerd worden. Er zijn diverse reparatiesets en onderdelen voor de zwevende hemel te krijgen en deze kan dus altijd gerepareerd worden.

Mogelijk voor de volgende BMW-modellen: BMW E91(3-serie), E61(5-serie), E83(X3), E70(X5), E53(X5).

Vanaf €550 Excl. BTW. Geschatte arbeidstijd:  ± 300min.

Volledige revisie

Deze reparatie bestaat uit het demonteren van het panoramadak uit de auto. Hierbij worden de mechanismes vervangen door nieuwe exemplaren. Verder wordt de cassette gereinigd en de overige onderdelen grondig geïnspecteerd.

Na volledige vervanging krijgt het dak een grondige smeerbeurt met vet dat aanbevolen wordt vanuit BMW. Ook worden beide afdichtrubbers vervangen en de glasplaten weer volgens fabrieksspecifcaties afgesteld.

Mogelijk voor de volgende BMW-modellen: E91(3-serie), E61(5-serie), E83(X3), E70(X5)*, E53(X5).

* Voor de E70 modellen is soms een modificatie nodig, omdat de aandrijfkabel gedurende de tijd uit de panoramadak cassette wil slijten. Het is dus noodzaak eerst de oorzaak te verhelpen alvorens de rest te vervangen.

Vanaf €850 Excl. BTW. Geschatte arbeidstijd:  Afhankelijk per reparatie, dit wordt persoonlijk met u besproken.

Uw BMW professioneel uitlezen en verhelpen van elektronische storingen

Bij een elektronische storing kan goede software van de fabrikant enorm helpen bij het diagnostiseren van de storing. Met universele software zijn de meeste foutcodes helaas niet goed zichtbaar waarbij het zoeken dus enorm wordt belemmerd.

Door middel van onze speciale BMW-reader zien wij direct wat uw BMW eventueel mankeert. Uiteraard is een oplossing voor de gestelde diagnose in overleg mogelijk!

Mogelijk voor alle types BMW vanaf bouwjaar 1998.

Vanaf €25 Excl. BTW. Geschatte arbeidstijd:  ± 30 min.

Beoordeel & schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *