Bochane Autoverhuur

U huurt al vanaf € 18,00 per dag!
Bochane Autoverhuur

Bochane  Autoverhuur zorgt ervoor dat jij comfortabel en zorgeloos jouw bestemming in binnen- en buitenland bereikt. Met een uitgebreid aanbod aan jonge huurauto’s is er voor iedere mobiliteitsvraag een perfect passend antwoord en voor ieder gezelschap een treffend vervoersmiddel. Waar jij je ook bevindt, wij zijn de Basis van jouw reis.

Met een ruime collectie aan jonge huurauto’s en vestigingen verspreid over heel Nederland, verzorgt Bochane Autoverhuur de flexibele start voor jouw nieuwe avontuur. Zeker, comfortabel en onbezorgd: rijd de toekomst tegemoet met Bochane Autoverhuur. Mobiliteit is onze missie.

Altijd een passende auto!
bochane autoverhuurVoor iedere gelegenheid een passende personenauto te huur. Bijvoorbeeld; Voor in de stad een compacte stadsauto en voor langere ritten een middenklasser.

Voor korte of lange periode
Van een dagdeel tot 24 maanden, bij Bochane huurt u een auto zolang u het nodig heeft.

Voor particulier en zakelijk
Voor zowel particulieren als zakelijke klanten bieden wij representatieve voertuigen.

Haal- en brengservice
Is het lastig voor u om de auto te halen of terug te brengen? Dan doen wij dat voor u! Vraag naar de voorwaarden.

Luchthaven service
Vervoer voor uw medewerker of zakenrelatie? Bochane kan dit regelen vanaf de luchthaven.

Verhuur van accessoires
Bent u op zoek naar een speciale uitrusting voor uw huurauto zoals een navigatiesysteem, winterbanden, dakkoffer of trekhaak? Geen probleem bij Bochane!

 Verhuiswagen huren

Wilt u veel spullen vervoeren, bijvoorbeeld voor een verhuizing? Huur een bestelbus of verhuiswagen. U heeft keuze uit verschillende typen verhuiswagens, van 3 mᶟ tot 20 mᶟ. Met of zonder elektrische laadlift.

Auto huren voor extra vervoer

Soms is een extra auto voor een paar dagen (of weken) echt een uitkomst! Bij Bochane kunt u makkelijk en onder goede voorwaarden een extra auto huren.

Huurauto voor vakantie of weekendje weg

Gaat u op vakantie en kunt u wel een beetje extra ruimt gebruiken? Bij Bochane huurt u voor de vakantie een ruime gezinsauto of MPV. U kunt zelfs kiezen voor 7- of 9-persoons auto’s. Daar passen alle zwembroeken en opblaaskrokodillen zeker in! De vakantieauto is natuurlijk uitgerust met een up-to-date navigatiesysteem, dat u moeiteloos de weg wijst naar uw vakantiebestemming. En de airco houdt het lekker koel in de auto. Zo’n auto is natuurlijk ook fijn voor een weekendje (of dagje) weg! Ook een vakantieauto huren? Lees hier meer over het huren van een vakantieauto.

Huurauto als vervangend vervoer

Beschikt u even niet over uw eigen auto in verband met onderhoud of reparatie? Bij Bochane regelt u voordelig vervangend vervoer!

Personenbusje of 7- of 9-persoons auto als groepsvervoer

Wilt u een groot aantal personen vervoeren? Bijvoorbeeld omdat de vriendjes en vriendinnetjes van uw kinderen meegaan naar het zwembad? Huur dan een personenbusje of ruime 7- of 9-persoons auto. In deze ruime wagens heeft u voldoende ruimte voor een groot aantal personen en hun bagage.

Auto huren voor een speciale gelegenheid

Wilt u een auto huren om iemand te verrassen? Of voor een andere speciale gelegenheid? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

bochane autoverhuurDe locaties van Bochane Autoverhuur

Almere
Amersfoort
Arnhem
Barneveld
Boxmeer
Ede
Elst
Lelystad
Maarn
Nijmegen
Utrecht
Veenendaal
Wageningen
Zeewolde
Zeist

Beoordeel & schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Einsteinstraat 45
Veenendaal 6745 XD UT NL
Routebeschrijving
Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 Zaterdag van 09.30 tot 12.00