Cab4Cars

Voertuigtransport, Shuttleservice & Valet parking

Cab4Cars transport van een heel ander niveau

Cab4Cars brengt autotransport van een ander niveau. Speciale auto’s, zware auto’s, lage auto’s grote en kleine bussen, limousines, of wat voor een voertuig het ook mag zijn; wij vervoeren het!

Naast onze reguliere transporten van A naar B hebben wij ons juist gespecialiseerd in aparte autotransporten. Van een grote pick-up, limousine tot aan een Formule 1-bolide;wij hebben het materiaal om dit professioneel van A naar B te verplaatsen.

Naast open autotrailers zijn er ook gesloten autotrailers. Deze gesloten trailers vervoeren kostbare auto’s maar ook de Private Lease-wagen voor bedrijven en particulieren kan op deze manier als een leuke presentatie worden afgeleverd.

Onze chauffeurs hebben grote vakkennis, dit om ervoor te zorgen dat wij u kunnen bieden waar we voor staan; comfort en zorg tot in de uiterste puntjes voor het beste resultaat!

Uw comfort staat bij ons op één

Waarom nog steeds dat wachten bij de dealer met uw laptop en een kopje koffie? Het hoort toch niet bij deze tijd.

Onderhoud, wisseling van banden, het is een ergernis van menigeen. Omdat er zo weinig tijd is zie je de mensen ver buiten de seizoenen nog op winter en zomerbanden rijden. Slijtage, wacht-uren, dure huurauto’s, met een fiets van de dealer door de regen rijden noem maar op, waarom uzelf hieraan bloot stelen terwijl u voor weinig geld comfort kunt krijgen?

Cab4Cars ontneemt u deze taken tegen zeer scherpe prijzen. Inloggen in ons systeem, datum opgeven en alles is geregeld. De auto wordt op de datum opgehaald en gebracht naar de opgegeven locatie, eenmaal weer klaar gemeld wordt deze weer bij u retour gebracht. Ophalen aan huis of op kantoor is geen probleem. Geef de sleutel aan de receptie en wij halen hem daar op en geven hem ook weer af bij terugkomst. Dit is toch comfortabel en relax.

Service van een ongekende kwaliteit

U organiseert een bijeenkomst of evenement en wilt uw gasten een ongekend comfort bieden. Ze worden bij aankomst al ontvangen met een glas bubbels, en de programmering is al piekfijn in orde. Maar, u wilt méér. Biedt ze de luxe van Valet Parking, mogelijk gemaakt door Cab4Cars!

Het aankomen bij de locatie, om vervolgens drie rondjes over het terrein te moeten rijden op zoek naar een geschikte parkeerplek is voorbij. Bij aankomst staat een parking-medewerker klaar die uw gasten als VIPs onthaald en ze vanaf minuut één al een comfortabele dag of avond biedt.

Het voertuig wordt met alle zorg geparkeerd, en uw gasten ontvangen een nummer dat correspondeert met hun voertuig. Mochten ze richting huis willen, wordt het voertuig weer netjes voorgereden bij overhandiging van het nummertje. Uiteraard is het ook mogelijk om even een belletje te plegen.

Comfortabel van A naar B gebracht met Cab4Cars

Tijdens evenementen, groot of klein, wilt u uw gasten graag een oplossing bieden als zij met het openbaar vervoer komen, of als de parkeerplek te ver weg ligt van het daadwerkelijke evenement. De Shuttleservice van Cab4Cars biedt in deze situaties een perfecte oplossing voor u en uw gasten.

De mogelijkheden van Cab4Cars zijn eindeloos. In samenspraak met u, kiezen wij het vervoersmiddel dat het beste past bij uw evenement. Van limousines tot 9-persoons busjes, en van tandems tot luchtballons.

Beoordeel & schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rozemarijnsingel 57
Utrecht 3544 AH UT NL
Routebeschrijving
Cab4Cars werkt op afspraak.