Carwash in Hilversum

Laat uw auto weer stralen!

Ontdek Carwash&Go, de milieuvriendelijkste wasstraat van Hilversum.

Ben je op zoek naar een wasstraat in Hilversum die niet alleen snel en goed werk levert, maar ook het milieu belangrijk vindt? Dan ben je bij Carwash&Go aan het juiste adres.

Ontdek Carwash&Go, de milieuvriendelijkste wasstraat van Hilversum

Ben je op zoek naar een wasstraat in Hilversum die niet alleen snel en goed werk levert, maar ook het milieu belangrijk vindt? Dan ben je bij Carwash&Go aan het juiste adres. Dankzij ruim 40 meter wasstraat kunnen er gemiddeld 120 auto’s per uur gewassen worden. Je weet dus zeker dat je bij Carwash&Go nooit te lang hoeft te wachten voordat je aan de beurt bent. We zijn 7 dagen per week open en helpen je graag om ook jouw auto er weer glanzend uit te laten zien. Maak na de wasbeurt zeker ook even gebruik van onze gratis overdekte stofzuigerplaatsen waar je de auto gemakkelijk met de juiste apparatuur kunt stofzuigen. Bij Carwash&Go kan het allemaal.

Milieuvriendelijkheid bovenaan

Onze wasstraat voldoet aan de hoogste eisen om het milieu zo schoon mogelijk te houden. In ons gesloten watersysteem kunnen we ruim 600 liter aan water hergebruiken. We gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare shampoos om de omgeving afvalstoffenvrij te houden. Met behulp van de juiste beluchting van het gebruikte water worden er bacteriën geactiveerd die het vuil opeten en zo zuiveren. En na het gebruik van een kiesfilter is het water weer helemaal klaar voor gebruik.

Milieuvriendelijkheid, daar gaan we voor!

Altijd korting met de Carwash&Go waspas

Bij Carwash&Go zorgen we voor professionele service tegen een betaalbare prijs. We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen van onze diensten moeten kunnen genieten en daarom bieden we de Carwash&Go waspas aan. Met de waspas krijg je onmiddellijk korting en hoe meer je de pas opwaardeert, hoe hoger de extra bonus is. Ook onze zakelijke klanten besparen op deze manier veel kosten.

Wil je zelf goede service voor een lage prijs in Hilversum ervaren? Vraag dan vandaag nog je eigen waspas aan of kom gelijk langs voor een milieuvriendelijke wasbeurt.

Contactgegevens

Carwash&Go
Franciscusweg 341
1216 SL Hilversum
Tel. 085 – 4875926

Beoordeel & schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Franciscusweg 341
Hilversum 1216 SL NH NL
Routebeschrijving
Ma-do: 08.00-18.00 uur Vr: 08.00-20.00 uur Za: 08.00-18.00 uur Zo: 10.00-18.00 uur