HydroSilex keramische coating voor alle oppervlakken!

De eerste professionele rangs keramische coating!

HydroSilex professionele keramische coating

HydroSilex keramische coating is een uniek nieuw product! De Recharge van Hydrosilex is een universeel product die vrijwel ieder oppervlakte berschermt. De installatie is ontzettend gemakkelijk en zodra het geheel gezet is, creëert het een gladde transparante hydrofobische laag die glanst, de onderlaag van de elementen beschermt en sterk bijdraagt aan het onderhoud van het voertuig. Het kan worden gebruikt als een enkel product of als een onderhoudsproduct aan een al bestaande keramische coating. U heeft geen certificaat of training nodig om HydroSilex toe te passen, zo simpel is het!Hydroselix keramische coatingSnelle installatie
Het installeren van Recharge is niet zoals alle andere keramische coatings. Het hoeft niet gedaan te worden door een professional. Spray het er op, wrijf het goed in en ervaar het verschil.Gemakkelijk, vrijwel geen rotzooi en u bent klaar na enkel een paar minuten.

Geweldige look
Met HydroSilex bouwt u lagen op. Des te vaker u HydroSilex gebruikt des te meer het zal schitteren en beschermen. HydroSilex keramische coating is de nieuwe generatie keramische coatings dat kan worden toegepast door iedereen op vrijwel alles.

Volledig beschermend
HydroSilex voorkomt dat de voorgaande professioneel geïnstalleerde coatings, clear bras of wraps verslechteren. HydroSilex is een perfect onderhoudsproduct voor alle grote coatings merken zoals Opticoat en Ceramic Pro. Perfect voor Vinyl wrapped oppervlakte en paint protection film.

Altijd wax op uw auto gehad?

Kies dan voor HydroSilex Starters pakket, het pakket  onder andere bestaat uit:

Rewind 500 ml – HydroSilex Rewind is een wax en vetverwijderaar en ideaal om te gebruiken voor het installeren van HydroSilex keramische coatings.

Recharge 500 ml – HydroSilex Recharge beschermt vrijwel ieder oppervlakte, gemakkelijk te installeren en zodra het geheel gezet is creëert het een gladde transparante laag die glanst en tegen de elementen beschermd.

Silica Soap 500 ml – Nazorg zeep speciaal ontwikkeld voor HydroSilex keramische coatings voor de auto-industrie. Het frist uw keramische coating op en laat het blinken als toen het voor het eerst werd gecoat.

5 pack microvezel doeken – Professionele kwaliteit en speciaal ontworpen voor het voorkomen van beschadigingen op de lak van uw voertuig.

ONTVANG KORTING! Gebruik tijdens het bestellen de volgende code: JAN15
Klik hier om het starterspakket directe te bekijken en/of te bestellen!

Neem voor meer informatie contact op via:

1 Beoordeling

  1. Hydrosilex Top

    Door het enthousiaste verhaal maar een keer aangeschaft voor mijn Auto.
    Ik moet zeggen een fantastisch product wat doet wat het beloofd.
    Goede bescherming en Topglans.

Beoordeel & schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Werkt alleen op afspraak en bestelling.