MBS Installatietechniek – wij verzorgen alles omtrent uw werkplaats

Uw werkplaats is onze zorg!

mks installatietechniekMBS Installatietechniek

U stelt hoge eisen aan de kwaliteit die u levert en aan uw werkplaats of productieruimte. En terecht! Dan is het ook logisch dat u voor advisering en installatie een partner wilt die dezelfde hoge eisen stelt. Dat is MBS Installatietechniek.

MBS Installatietechniek stelt de hoogst mogelijke eisen aan zijn medewerkers en aan het materiaal dat gebruikt wordt. Wij leveren en monteren een ruim assortiment equipment en toepassingen. Dit doen wij voor de professionele markt, maar ook de “hobbymonteur” kunnen wij van dienst zijn. Ons doel is u ontzorgen, van advies tot oplevering. Uw werkplaats is onze zorg!

Werkplaatsinrichtingen

Advies over of een ontwerp van over uw werkplaatsinrichting, maar ook projectbegeleiding van olie- , perslucht- en afzuiginstallaties. Kortom wij verzorgen alles omtrent uw werkplaats.

Afzuiginstallaties

Uitlaatgassen zijn niet goed, niet voor u, uw medewerkers en niet voor het milieu. Wij zorgen ervoor dat deze gassen op de juiste wijze worden verwijderd.

Persluchtinstallaties

Persluchtinstallaties zijn kostbare energiedragers. Daarom is het belangrijk dat er een goed ontwerp/berekening gemaakt wordt.

Droge blusleidingen

Droge blusleidingen zijn met name van toepassing in gebouwen met meerdere verdiepingen waar het aanleggen van permanente waterleidingen naar hogere verdiepingen niet praktisch is.

Industrie

Deze branche is een breed gedragen begrip en vraagt veelal om creativiteit van de verkoper, werkvoorbereider en zeker ook van de monteurs.

Bekijk de website van MBS Installatietechniek voort meer informatie en mogelijkheden.

Beoordeel & schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chromiumweg 135
Amersfoort 3812 NM UT NL
Routebeschrijving