Metalstock Benelux BV

Betaalbaar, korte levertijden, top kwaliteit!

Wij bieden een compleet dienstenpakket voor de totale magazijninrichting aan. Betaalbaar, korte levertijden, top kwaliteit!
Metalstock beschikt over een zeer ruime ervaring in de automotive branche en heeft daarmee een unieke kennis. De magazijnstellingen zijn in 7 RAL-kleuren te verkrijgen.
Getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

metalstock kleuren

Over Metalstock

Metalstock over ons


Met meer dan 22 jaar ervaring is Metalstock Benelux BV een gewaardeerde en professionele leverancier op het gebied van magazijninrichting, archiefinrichting en interne transportmiddelen. Dat hebben wij bereikt door met ervaren en flexibel ingestelde medewerkers altijd en alleen te werken met producten met een constante kwaliteit.

Op alle fronten meedenken met de klant heeft bij ons de allerhoogste prioriteit en dat maakt dat uw magazijnactiviteiten bij ons de uitgangspunten zijn voor onze bedrijfsactiviteiten. Dit resulteert in de best mogelijke totaaloplossing voor al uw logistieke vraagstukken.

Montagepartners van Metalstock BV

De door u aangekochte magazijninrichting zal door professionele, VCA gecertificeerde monteurs worden gemonteerd.
Metalstock Benelux b.v. selecteerd hiervoor door het hele land partners die aan strenge eisen dienen te voldoen. Hierdoor is de montage van uw magazijn altijd gegarandeerd gemonteerd vogende de laatste eisen en bouwtekening. Tevens zijn ze in ht bezit van een heftruckdiploma. Voor het monteren van uw magazijn wordt altijd de meest dichtsbijzijnde partner gevraagd bij u in de regio.

Doelstelling

De doelstelling van Metalstock is uitblinken in service en klantgericht denken. Hiervoor heeft u als potentiele klant de beschikking over deskundige adviseurs, een groot assortiment, korte communicatielijnen en een gegarandeerde snelle levering van de voorraadmaterialen. Als importeur van de Italiaanse stellingfabrikant Metalcoop kunnen wij hoogwaardige producten leveren tegen sterk concurrerende prijzen.
Om welke behoefte en wijze van opslag het ook gaat, van 10 m2 of 10000 m2, Metalstock staat voor een doordachte en professionele toepassing en inrichting met kwalitatief zeer goede producten. Begin bij de basis en wij zullen U adviseren over de mogelijkheden.

Magazijn inrichtingen

Nu ook magazijninrichtingen leasen mogelijk bij Metalstock! U kunt nu ook u magazijnstellingen leasen bij Metalstock, al vanaf € 5000,- euro kunnen wij voor u een voorstel uitwerken om de benodigde magazijninrichting te leasen.

Meer informatie? Klik dan hier!

Klik op onderstaande producten om te bekijken

Legbordstellingen
Grootvakstellingen
Palletstellingen
Entresolvloeren
Archiefstellingen
Magazijnbalies
Bandenstellingen
Magazijnbakken
Gebruikte stellingen
Keuring stellingen
Direct een offerte aanvragen? Klik dan hier!<

 

Beoordeel & schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het Zand 30B
Sleeuwijk 4254 XP NB NL
Routebeschrijving
Metalstock werkt op afspraak.