Taxatie door een register taxateur motorvoertuigen – Katteberg-Expertise

Waardebepalingen en taxatierapporten voor auto’s, motoren/tweewielers en campers.

Taxatie door een register taxateur motorvoertuigen.

Als register taxateur stel ik waardebepalingen en taxatierapporten op voor auto’s, motoren/tweewielers en campers.

 

Waardebepalingen aan:
Klassiekers en oldtimer, auto’s en motoren.
Youngtimer en hedendaags, voor wat recentere auto’s en motoren,
Custom cars en aangepaste voertuigen,
Campers en caravans.

Klassieke auto’s en motoren worden op de juiste waarde getaxeerd. Het uitgangspunt bij taxatie is dat de getaxeerde waarde de bijbehorende (verzekerings)waarde geeft.

Youngtimers en hedendaagse voertuigen worden op juiste waarde getaxeerd. Het uitgangspunt bij taxatie is dat de getaxeerde waarde de bijbehorende (verzekerings)waarde getaxeerd geeft

Custom Cars en aangepaste voertuigen worden op de daadwerkelijke waarde getaxeerd. Betreffende voertuigen worden op de bijbehorende (verzekerings)waarde getaxeerd.

Campers en caravans moeten op de juiste waarde worden getaxeerd. De waarde is voor campers en caravans vaak onrealistisch en onvoldoende voor een volledige schadeloosstelling. Het uitgangspunt is dat de getaxeerde waarde voor campers en caravans de gedekte (verzekerings)waarde geeft.

Een verzekeringsmaatschappij vereist een taxatiebureau wat voldoet aan gestelde eisen. Mijn taxatierapporten voldoen aan al die eisen en worden gegarandeerd geaccepteerd door uw verzekeringsmaatschappij. Het taxatierapport wordt opgesteld conform artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek. Over de email ontvangt u een uitvoerig taxatierapport inclusief uitgebreide fotorapportage in een PDF.

taxateur

 

Is de waarde van uw voertuig niet bepaald,
wordt een juiste vergoeding niet uitbetaald.

Bekijk de bedrijfspresentatie van Kattenberg Expertise door hier te klikken. Of neem contact op via onderstaande contactformulier.