Taxatie door een register taxateur

Taxatie laten uitvoeren door een register taxateur. Bekijk hoe en waarom dit erg belangrijk is!

Taxatie door een register taxateur motorvoertuigen

Als register taxateur stel ik waardebepalingen en taxatie rapporten op voor auto’s, motoren/tweewielers en campers.

De volgende waardebepalingen kan ik uitvoeren:

taxatieOldtimer taxaties voor klassieke auto’s en motoren, Youngtimer en hedendaags taxaties voor wat recentere auto’s en motoren, Taxaties voor custom cars en aangepaste voertuigen, Camper en caravan taxaties en BPM taxaties (tegenbewijs berekening) voor geïmporteerde voertuigen.Een verzekeringsmaatschappij vereist een taxatiebureau wat voldoet aan gestelde eisen.

Mijn taxatierapporten voldoen aan al die eisen en worden gegarandeerd geaccepteerd door uw verzekeringsmaatschappij. Het taxatierapport wordt opgesteld conform artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek. U ontvangt een uitvoerig taxatierapport inclusief uitgebreide fotorapportage in PDF via email.

Is de waarde van uw voertuig niet bepaald, wordt een juiste vergoeding niet uitbetaald.

Klassieke voertuigen
Klassieke auto’s en motoren worden op waarde getaxeerd. Het uitgangspunt is dat de dagwaarde niet de getaxeerde waarde is.
 Klassieke auto’s en motorentaxatie worden op de bijbehorende (verzekerings)waarde getaxeerd.

 

Taxatie youngtimers en hedendaagse voertuigen
Youngtimers en hedendaagse voertuigen worden op waarde getaxeerd. Het uitgangspunt is dat de dagwaarde niet de getaxeerde waarde is. Auto’s en motoren worden op de bijbehorende (verzekerings)waarde getaxeerd.

Taxatie custom Cars en aangepaste voertuigen
Custom Cars en aangepaste voertuigen worden op de daadwerkelijke waarde getaxeerd. Betreffende voertuigen worden op de bijbehorende (verzekerings)waarde getaxeerd.

Ook een WEV-opdracht (Waarde Economisch Verkeer) van een voertuig, van zakelijk naar privé of privé naar zakelijk, is mogelijk. Mijn taxatierapporten voldoen aan de eisen en worden geaccepteerd door uw verzekeringsmaatschappij en de Belastingdienst

 

Bekijk de bedrijfspresentatie van Kattenberg Expertise door hier te klikken. Of neem contact op via onderstaande contactformulier.