Nieuwsartikel

Plaats eenmalige een artikel voor €149,95 exclusief btw! Wij stellen onze 20.000+ volgers hiervan op de hoogte!

Een actie, event, product, gebeurtenis of simpelweg uw bedrijf promoten? Dan wilt u natuurlijk goed gezien worden. Voor slechts een eenmalig bedrag van €149,95 verspreiden wij uw bericht over meer dan 20.000+ volgers! Als u liever wilt dat wij op uw locatie foto’s maken en tekst schrijven dan rekenen wij eenmalig €99,95 op het hierboven genoemde bedrag.

Stap 1

Lever de gewenste tekst en beeld aan voor het opmaken van uw artikel. Voorwaarde: minimaal 1 afbeelding en een gedetailleerde tekst voor uw nieuwsartikel.

 

 

 

Stap 2


Het Automotiveplatform team plaatst uw artikel in het Nieuwsoverzicht op ons platform.

 

 

 

 

Stap 3

Voor een eenmalig bedrag van €149,95 excl. btw staat uw artikel in ons Nieuwsoverzicht. Wilt u als bedrijf meerdere organisaties in verschillende categorieën aanbieden? Per extra artikel rekenen wij €99,95 exclusief btw. Uw bedrijf kan aan meerdere categorieën worden gekoppeld.

 

 

                         Stap 4

 

Betaling dient te worden voldaan door middel van een door Automotive platform gestuurde factuur. Na ontvangst van uw betaling staat uw artikel live en stellen wij onze 20.000+ volgers op de hoogte! Vervolgens zullen wij uw bedrijf op onze Facebook en Linkedin pagina delen.