Ontvang 10% korting!

Lees snel meer over de professionele producten van CEZET!

Schuurmaterialen:
Onze schuurmaterialen zijn niet te vergelijken met het normale schuurpapier. De materialen hebben een hoge slijt resistentie en gaan hierdoor zeker 2 tot 3 keer langer mee. Hieronder volgen onze drie soorten:

Rhombic:
Sensationele revolutie op schuurgebied. De smalle afzuiging kanaaltjes tussen de Rhombic schuurdelen zorgen voor een optimale afzuiging van het stof. Uitermate geschikt voor het schuren van primers en andere verfmaterialen. Doordat de kanaaltjes voor extra koeling zorgen, wordt warmt ontwikkeling gereduceerd en ontstaat er mede daardoor al een langere levensduur. Door de lagere warmte ontwikkeling ook uitermate geschikt voor het schuren van andere materialen zoals hout en kunststof

Filmbacking:
Zeer sterke kwaliteit schuurmateriaal, behandeld met een aluminium-oxide korrel en speciale anti-clogging laag. Hij gaat hierdoor langer mee in gebruik, gooi hem dus niet na eenmalig gebruik weg!

Mesh:
Uniek materiaal om stofvrij mee te schuren. Het stof hecht niet aan de schijf, waardoor hij niet volloopt en de levensduur wordt verlengd.

Al ons schuurmateriaal is van zeer hoge kwaliteit, heeft een langere levensduur dan welk ander schuurpapier maar is toch aantrekkelijk in prijs.

Uiteraard verkoopt Cezet International niet alleen diverse soorten schuurpapier maar levert Cezet een heel volledig pakket aan hoogwaardige non-paint artikelen zoals: diverse kwaliteiten schuurmachines, venturi blaaspistolen, spuitpistolen, masking tape, spuitoverals, menglinialen, mixing cups, alternatief PPS enz. Tevens kan Cezet u voorzien van hoogwaardige kwaliteit auto-reparatielakken ProfiXtra.

Wij zien u graag onze website bezoeken, www.cezet.com Ter kennismaking bieden wij u 10% korting aan op uw eerste bestelling. Vult u bij betaling volgende code in: korting10