Bedrijfsuitje rijden in een minitank!

Voor een geweldige bedrijfsuitjes!

MinitankTank rijden(1 uur)

Onze speciaal ontworpen tanks zijn precies zoals een minitank moet zijn: robuust, krachtig, oncomfortabel en met sticks als besturing. Er is echter één verschil… het hilarisch kleine formaat.

Minitank rijden

Op dit moment hebben wij één minitank beschikbaar op ons terrein in Oosterhout en drie bij het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Voeg de tank toe aan je arrangement en ervaar op ons speciaal aangelegd tankparcours hoe het is om overal doorheen te kunnen ploegen.

Pas ik daar wel in?

Met een beetje passen en meten hebben we er iemand van 2.10m in kunnen vouwen, waarschijnlijk pas jij er dus gewoon in! Ook kinderen vanaf 1.35m kunnen in een minitank rijden, je hebt er geen rijbewijs voor nodig.

Hé, die minitank ken ik!

Dat zou goed kunnen, onze tank heeft al verschillende evenementen in Nederland bezocht. Zo verlieten we onze eigen tankbaan vlakbij Breda om de Dutch Commic Con te “veroveren”. Daarnaast is hij ook meerdere keren op TV geweest. Ook de youtubers van StukTV hebben onze minitanks gebruikt voor hun tank challenge.

De minitank op locatie

Geen zin om met de fiets naar het werk te gaan, huur dan de minitank. Oké misschien kun je dan nog beter voor het openbaar vervoer kiezen, maar voor bijzondere gelegenheden is onze kleine tank ook op locatie te boeken. Arriveer per tank op je eigen trouwfeest. Gebruik hem in de strijd voor een goed doel of voor het startschot tijdens een feestelijke opening. Ons kan het niet gek genoeg! We denken graag met je mee over de mogelijkheden en hebben al enige ervaring met het samenwerken met verschillende organisaties.

Naast een tank zijn er nog meer mogelijkheden voor een bedrijfsuitje! Kijk voor meer informatie op de website van Mannenspeeltuin!

Beoordeel & schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoevestraat
Oosterhout NB NL
Routebeschrijving
Boeken? Bel ons eerst om te kijken of de gewenste datum nog beschikbaar is.