Pros for Pros network voor jou als ondernemer!

Netwerkbijeenkomst op verschillende locaties in Nederland.

Pros for pros

Pros for Pros network

Pros for Pros network is een nieuw en uniek concept. Een professioneel netwerkplatform voor ondernemers die hulp willen hebben bij hun ontwikkeling op zakelijk én persoonlijk vlak en online zichtbaar willen zijn en gevonden willen worden. De ondernemers durven zich kwetsbaar op te stellen, sparren en delen onderling hun ideeën, ervaringen en relaties om elkaar te versterken en meer klanten aan zich te binden.

Offline meetings van Pros for Pros network

Dit realiseren we door één keer per twee weken in de avond met elkaar een interactieve bijeenkomst te houden op een mooie locatie in Nederland.
De bijeenkomsten staan in het teken van het thema ‘voor JOU als ondernemer’.

Interactief met elkaar aan het werk

We starten de bijeenkomst met uitgebreid netwerken onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje. Daarna gaan we interactief met elkaar aan het werk. Je wordt vóór, tijdens en na de bijeenkomst geïnspireerd door andere ondernemers met ieder zijn of haar ideeën en ervaringen. Tevens bouw je jouw zakelijke netwerk verder uit met nieuwe ondernemers die bereid zijn om samen met hun netwerk JOU te helpen.

Pros for Pros network kent geen branche exclusiviteit

We kennen geen branche exclusiviteit, omdat we uitgaan van jouw eigen kracht om je verder te kunnen profileren binnen het zakelijk netwerk. Het gaat tenslotte om:
Wie JIJ bent, waarom moet een klant voor JOU kiezen, wat JIJ doet en voor wie wat JIJ toevoegt, wat JOU onderscheidt en wat JIJ wilt

Zet je hulpvraag uit bij Pros for Pros network

Kom je een keer op bezoek, dan krijg je de exclusieve mogelijkheid om tijdens de bijeenkomst, bij de aanmelding ingediende hulpvraag, nader toe te lichten. De leden zijn bereid te helpen en je hulpvraag uit te zetten binnen zijn/haar netwerk.
Je krijgt als lid tevens de unieke mogelijkheid om de interactieve bijeenkomsten eventueel online bij te wonen. De bijeenkomsten worden opgenomen en kunnen na afloop door de leden nog eens rustig worden bekeken. Zo hoef je niets te missen van wat er in de bijeenkomst is besproken.

Online platform

Naast de interactieve bijeenkomsten bieden wij de leden een online platform waarbij zichtbaarheid en vindbaarheid centraal staan.
Via dit platform staat je profiel, bedrijfspresentatie (film/foto’s) en events (zoals bijvoorbeeld masterclass, seminars en dergelijke) maar ook: social media berichten, hulpvragen, sponsoring, nieuwsbrieven en ga zo maar door, zichtbaar zijn.
We kunnen elkaar 24 uur per dag en 7 dagen in de week helpen om te werken aan ‘voor JOU als ondernemer’. (zowel offline als online)

Nieuwsgierig geworden?

Vanaf oktober 2019 zullen we op een aantal locaties in Nederland in de avond bijeenkomsten houden. We starten in Hillegom, Amstelveen en Doorn. Daarna zullen er snel nog meer locaties in Nederland volgen.

Heb je interesse en wil je daar bij zijn? Dan kun je je aanmelden op de website www.prosforpros.nl

Heb je vragen, laat het ons gerust weten:
06-38628745 of info@prosforpros.nl

Beoordeel & schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *