Cursus technisch Duits bij het Duits Talen bureau

Voor zakelijk en technisch Duits.

Over Duits Talenbureau Roel Willems

In januari 2013 ben ik mijn eigen talenbureau begonnen. Na jaren ervaring als docent Duits op de middelbare school vind ik het interessanter om cursisten te trainen die het Duits echt in de praktijk willen gebruiken. Nu geef ik In-Company zakelijke cursussen Duits en privécursussen aan particulieren. Op de locatie en het tijdstip dat u uitkomt.

Incompany cursus technisch Duits

Individuele cursus zakelijk, technisch Duits of groepscursus (tot 8 personen).

Ik geef één-op-één cursussen en cursussen aan kleine groepen (tot maximaal 8 personen). Kleine groepjes werken het best, omdat dan voldoende individuele aandacht mogelijk is en cursisten het meeste rendement uit hun cursus kunnen halen. Daarbij maakt het niet uit of ik met beginners of met gevorderden werk.

Aan de hand van een intake geef ik een advies met het benodigde aantal sessies om uw doel te bereiken. Het doel is namelijk voor een commercieel manager anders dan voor een transportplanner of een management assistente. We bespreken uw vooropleiding en ervaring met de Duitse taal in de praktijk. Na de intake komen we in onderling overleg tot een planning. Aan de hand van de intake stel ik cursusmateriaal samen. Aan het einde van iedere sessie geef ik suggesties voor thuisopdrachten die u kunt doen/maken.

Een Incompany cursus Duits kan bijvoorbeeld 10 of 15 sessies van 2,5 of 3 uren zijn, maar ook een intensieve cursus van enkele hele dagen behoort tot de mogelijkheden.

De cursussen die ik geef zijn altijd maatwerk: of het nu zakelijk Duits of technisch Duits is dat u wilt verbeteren, of het u nu vooral om de spreekvaardigheid gaat of u betere e-mails in het Duits wilt schrijven: ik pas mijn programma aan, aan datgene dat voor uw organisatie en medewerkers van belang is.

 

Beoordeel & schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tolhuis 6746
Nijmegen 6537 TD GE NL
Routebeschrijving