Google adverteren? Of toch niet?

Google adverteren kan goed bijdragen aan uw zichtbaarheid. U bent op verschillende zoektermen vindbaar. Dat is wel makkelijk want u staat altijd bovenaan. Maar hoeveel bereik u hiermee krijgt, is afhankelijk van uw eigen geld inleg.

Voordeel van Google adverteren

Aantal voordelen: U kunt gericht uw doelgroep bepalen, locatie en hoe Google uw geld moet uitgeven.  Zo kunt u ook een dag budget instellen, zodat u nooit teveel geld uitgeeft.

Nadeel van Google adverteren
  • Zodra uw dagbudget te laat is, zult u minder zichtbaar zijn.
  • Als u onbekend bent met het instellen, maakt u misschien verkeerde keuzes en niet het gewenste resultaat.
  • Zodra u stopt met adverteren, verdwijnt uw bedrijf direct van de hoge positie die u altijd had voor de gewenste zoekterm.
  • Redelijke zichtbaarheid begint vanaf +/- €100 per maand

Andere mogelijkheden

Wij hebben nog 3 andere opties voor u samengesteld. Deze opties vergroten uw online zichtbaarheid en hierdoor hoeft u minder zorgen te maken om te willen adverteren op bijvoorbeeld: Google, Facebook, Instagram of LinkedIn.

Goedkopere mogelijkheden dan LinkedIn Adverteren

Om goedkoper te adverteren, hebben wij een aantal interessante mogelijkheden op een rij gezet. Daarnaast zal er iedere keer als jou bedrijf iets toevoegt, weer een extra kans maken om een blijvende plek in Google te bemachtigen. Je bouwt hierdoor bij iedere toevoeging aan een blijvende online zichtbaarheid! De kosten per maand zijn zelfs veel lager en effectiever.

  1. Adverteren op Automoitve platform (€9,95 per maand of €99,95 per jaar)

Dit platform heeft maar liefst 21.000+ volgers op LinkedIn. Hier kunt u een bedrijf toevoegen aan de Automotive gids. Dit is een bedrijvenoverzicht voor bedrijven uit de autobranche en bedrijven die een link met deze branche hebben. Daarna zal er ook een bericht  over uw bedrijf worden geplaatst aan de 21.000+ volgers.  Zij bieden ook de mogelijkheid om nieuwsartikelen, events en vacatures op het platform te plaatsen. Ook dit delen zij aan de 21.000+ volgers. De berichten zullen hierdoor tussen de 2000 en 5000 views opleveren!  Daarnaast zal er goed worden gekeken naar de zoekwoorden van uw toevoeging op het platform. Zodat je een grote kans maakt om in de top 10 zoekresultaten van Google te verschijnen. Bekijk wel goed of jouw bedrijf een link heeft met de autobranche. Lees hier meer!

2. Adverteren op Hulp platform (€8,34 per maand of €99,95 per jaar)

Het Hulp Platform is voor ieder bedrijf toegankelijk en heeft overzicht van verschillende categorieën samengesteld, waar uw bedrijf op een professionele zal worden gepresenteerd. Ook via dit platform is de kans groot, dat een bedrijf na toevoeging terug te vinden is in Google. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om blogartikelen te schrijven om nog meer zichtbaarheid in Google te krijgen. Tevens komen er met regelmaat vragen van particulieren en bedrijven binnen. Deze vragen worden doorgegeven aan de aangesloten bedrijven. Zo maakt uw bedrijf kans om in sneller contact te komen met nieuwe klanten. Lees hier meer!

3. Adverteren op Verrassingsplatform (gratis voor unieke bedrijven)

Verrassingsplatform is samengesteld om personen een uniek en/of verrassend bedrijf te laten vinden. Zodat er tijdens een verjaardag niet ieder jaar het zelfde parfum luchtje word gegeven. Het Verrassingsplatform heeft voor iedereen een leuk en verrassend bedrijf toegevoegd! Het varieert van unieke restaurants tot stoere uitjes zoals elektrische motorcross of Ferrari rijden. Heb jij ook een verrassend en uniek bedrijf? Maak dan eenvoudig een bedrijfspresentatie aan. Lees hier meer!

Lees ook: