Hoger in Google? 

Hoger in Google komen met uw bedrijf, kan op verschillende manieren. Uiteraard kan dit door Google ads door middel van betaalde advertenties. Hierdoor zal  uw bedrijf in Google meer opvallen en is er een grotere kans om nieuwe klanten aan te trekken. Als u gebruik maakt van Google adverteren, zal uw bedrijf bovenaan in Google verschijnen. Echter zal dit alleen gebeuren zolang u blijft betalen voor uw Google advertentie.

Pas op met Linkbuilding!

Er zijn bedrijven die graag links ruilen, met de gedachten dat linkbuilding goed is voor hun website. Pas hier mee op! Google beoordeeld deze links. Als het kwalitatieve links zijn, dan zal uw website inderdaad meer waardering kunnen krijgen. Als de links geen connectie met elkaar hebben, dan zal dit eerder afgestraft worden.

Voorbeeld foute links: een nagelstyliste linked heel vaal met een bouw bedrijf. Dit heeft geen logische connectie en zal hierdoor eerder negatief als positief worden gezien.

Voorbeeld correcte links: Hulp Platform plaatst in een categorie financieel een financieel adviseur en zet daarbij een link naar het bedrijf van de financieel adviseur. Google  zal dit wel waarderen. Het bedrijf is in een correcte categorie geplaatst en hierdoor zal de website van het toegevoegde bedrijf ook waardering van Google krijgen.

Zoektermen in Google

Bekijk goed welke zoektermen u gebruikt, zodra u iets nieuws op een website plaatst. Maak uw tekst dan overzichtelijk, niet te kort en bekijk uw zoektermen.  Probeer ook niet te veel los van elkaar staande onderwerpen in één artikel of pagina te plaatsen. Hierdoor zal Google u minder goed begrijpen en uw artikel minder relevant kunnen zijn, om in hoog in de zoekresultaten te plaatsen.

Aantal belangrijke punten:

  • Gebruik meerdere kopjes in uw tekst
  • Laat uw zoekterm in uw titel en eerste alinea terugkomen
  • Verwerk in de rest van uw tekst nog een paar keer uw zoektermen. (doe dit niet TE vaak)
  • Schrijf een tekst van minimaal 300 woorden
  • Voeg afbeeldingen en/of video’s toe
Het kan nog eenvoudiger!

Door uw bedrijf toe te voegen aan bijvoorbeeld Automotive Platform, Verrassingsplatform of Hulp Platform. Deze platformen gaan voor uw bedrijf aan de slag!

Zij kijken naar wat uw bedrijf doet, zorgen voor een unieke bedrijfspresentatie, verzorgen de zoektermen en focussen zich op de SEO. SEO draagt bij aan de kans waarop u in de zoekmachines van bijvoorbeeld Google te vinden zal zijn.

Het grote voordeel: Deze platformen werken voor uw zichtbaarheid en u kunt zich focussen op uw bedrijf. Daarnaast zijn de kosten extreem laag! U kunt al voor €8,34 zichtbaar zijn! Dat is ontzettend weinig te opzichten van andere bedrijven waar u op een simpele wijze op kan adverteren. Klik hier om uw bedrijf gelijk toe te voegen aan Hulp platform!

Nadelen van andere platformen

Andere platformen plaatsen uw bedrijf op de website, terwijl zij verder niets voor u doen. Sterker nog, het draagt vaak niet eens bij aan uw online zichtbaarheid. Wees daarom verstandig en kies een platform dat wel voor u werkt. Door een platform tegen dit lage bedrag voor u te laten werken, bouwt u stap voor stap aan een online zichtbaarheid!

Kosten

Wij zetten hieronder nog een overzicht van 3 platformen met verschillende branches. Het kan haast niet, dat uw bedrijf daar niet tussen past. Want er is voor ieder bedrijf een categorie op één van de platformen terug te vinden!

Nog een aantal interessante artikelen: