Sneller nieuwe klanten krijgen?

Dan kan altijd lastig zijn. Zeker is het vaak lastig om nieuwe klanten te krijgen als je pas net bent gestart met een bedrijf. Maar het kan ook zijn dat je op zoek bent naar nieuwe klanten, omdat er wat rustigere maanden aan zitten te komen.

Dat het rustiger is in bepaalde maanden, wilt nog niet zeggen dat er geen behoefte aan uw diensten of product is. Wellicht zullen er nog wel personen naar u op zoek zijn. Maar op zoek gaan dat doen klant dan vaak online. Bedrijven die toch graag nieuwe klanten willen, die vallen meer op met online adverteren. Ben jij benieuwd hoe jij leads kunt krijgen zonder daarvoor koude acquisitie te doen? Wij laten het hieronder zien!

Mogelijkheden online adverteren

U kunt er voor kiezen op op LinkedIn, Facebook, Instagram of Google te betalen om reclame voor uw bedrijf te maken. Maar is dit wel de beste keuze? Zodra u hiervoor kiest, dan zullen uw advertentie ruimtes weer verdwijnen zodra u stopt met betalen en uw campagne is afgelopen. Dan begint u weer van voor af aan. Wij hebben 3 platformen voor u gevonden die voor u aan de slag gaan, tegen een bizar laag bedrag!

  1. Automotive Platform

Een platform voor de autobranche. U kunt uw bedrijf hier op een unieke wijze presenteren voor slechts €9,95! U maakt een grote kans om in Google gevonden te worden en dit platform deelt een bericht aan maar liefst 21.000+ personen. Daarnaast kunt u ook nieuwsartikelen schrijven, vacatures plaatsen en events in een kalender toevoegen. Klik hier voor de mogelijkheden!

2. Hulp Platform

Op dit platform kan ieder bedrijf uit Nederland voor omgerekend €8,34 worden toegevoegd. Ook hier zal u sneller in Google zichtbaar zijn! Daarnaast kunnen website bezoekers een vraag indienen en aangeven naar wat voor bedrijf zij zoeken. Deze aanvraag wordt dan aan een aantal aangesloten bedrijven op van het platform gegeven. Zo maakt u kans om eenvoudig snel en zonder te zoeken nieuwe klanten te krijgen. Daarnaast kunt u ook blog artikelen schrijven om extra aandacht te trekken. Deze blogartikelen zullen ook uw zichtbaarheid in Google vergroten. Door iedere toevoeging, zal er steeds weer een plek voor uw bedrijf in Google naar voren komen. Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken

Bekijk ook: