Facebook adverteren? Voorelen en nadelen

Facebook adverteren is een optie om uw bedrijf beter online zichtbaar te maken. Maar is dit wel de beste keuze voor uw bedrijf? Als je op kijkt naar de optie Facebook adverteren, dan zal dit maar tijdelijke zichtbaarheid geven. Zodra u niet meer maandelijks blijft adverteren, dan verdwijnt uw bedrijf en ook uw zichtbaarheid.

Voordelen Facebook adverteren

Een voordeel van het online adverteren op Facebook heeft wel een voordeel. Namelijk meer volgers creëren voor uw bedrijfspagina. Zodra u dan content plaatst op uw pagina, dan zullen uw volgers dit zien. Maar dit blijft alleen maar binnen Facebook. Want Facebook adverteren is net als Linkedin adverteren, blij als jij de gebruikers binnen het social media platform houdt. Dus externe links naar uw eigen website, zal wel zichtbaar zijn. Maar in de praktijk toch minder vaak zichtbaar dan verwacht.

Andere mogelijkheden

Profiteer van de andere mogelijkheden die niet altijd bekend zijn. Zo is er een Automotive platform voor bedrijven uit de autobranche. Dit platform maakt uw bedrijf meer zichtbaar in Google, zorgt voor waarderingspunten richting uw eigen website en alles wat u plaatst op Automotive Platform, delen zij met meer dan 21.000+ volgers. Hierdoor zal uw bijdrage gemiddeld tussen de 2000 en 5000 keer worden bekeken. Gek genoeg kan dit al vanaf €9,95 euro! Bekijk hier de mogelijkheden van dit platform en profiteer van een hoop extra zichtbaarheid, tegen een laag en realistisch bedrag!

Uw bedrijf zit niet in de autobranche? Lees dan snel verder!

Voor bedrijven buiten de autobranche is er Hulp Platform. Dit is een platform dat is samengesteld voor alle bedrijven uit Nederland. Hier kunt u omgerekend voor slechts €8,34 per maand op adverteren! Uw bedrijf komt dan in een categorie te staan waarin het thuis hoort. Uw bedrijf krijgt daar een unieke bedrijfspresentatie, de mogelijkheden om blogartikelen te schrijven en maakt kans om gratis nieuwe klanten te ontvangen.

Gratis klanten? Ja dat klopt!

Op Hulp platform kunnen bezoekers een Hulp vraag indienen. Dit kunnen zowel particulieren als bedrijven doen. Zij kunnen door middel van een Hulp vraag in te dienen, het platform naar geschikte bedrijven laten zoeken. Uw bedrijf dus!

Zo kan een hulp aanvrager op zoek zijn naar: website bouwer, coach, nagelstyliste etc. etc. Zodra uw bedrijf bij het platform is toegevoegd, bestaat de kans dat er vanzelf een hulp vraag voor uw bedrijf beschikbaar is. Dat betekend dat u kosteloos een nieuwe klant krijgt! Benieuwd hoe uw bedrijf kan worden toegevoegd aan dit platform? Klik dan snel hier!

Lees ook: